Werken met data is voor een bedrijf meestal niet nieuw, er wordt immers gebudgetteerd, geadministreerd en meestal wordt er ook met KPI’s gewerkt en worden hieruit conclusies getrokken en beleid bepaald. Wat wel nieuw is, is dat er met moderne Business Intelligence systemen veel gemakkelijker en vooral veel meer conclusies worden getrokken. Dit leidt vaak tot een “verlamming” van de organisatie. Waar moet je beginnen, hoe bepalen we prioriteiten, hoe kunnen we de nieuwe data in ons business-model verwerken. Dataresultz helpt u met een serie workshops en trainingen en maakt daarmee uw organisatie futureproof.


ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN

We bouwen uw BI-platform met dashboards


Begrijp wat er gebeurde en waarom.

Lees meer

We automatiseren de signaleringen


Gebruik Call-to-Action om beweging te creëren.

Lees meer

We bouwen uw data-analytics platform


Wat leert het verleden u over de toekomst?

Lees meer

We helpen u met change management


Van een klassieke naar een datagedreven organisatie

Lees meer

Workshops


De workshops zijn bedoeld voor alle managers en medewerkers die in hun dagelijks werk te maken krijgen met big-data-analytics. Ze zijn praktisch en gericht op hun eigen organisatie en organisatie-vraagstukken.

Meer weten?Trainingen


De deelnemers zetten in de trainingen theorie om naar hun eigen praktijk. Door middel van rollenspel en oefeningen en aan de hand van een persoonlijke actielijst krijgen ze de juiste tools voor de toekomst.

Meer weten?